Incentive utazások cégeknek
Incentive utazások cégeknek
Mert egy csapat vagytok!

Mi az incentive utazás és miért éri meg?

Szerinted mi a közös tulajdonsága a legjobban teljesítő cégeknek?

Felismerik alkalmazottaik értékeit és mindig próbálnak kreatív juttatási rendszert kitalálni, hogy fenntartsák motiváltsáfukat, ezzel együtt pedig a produktivitást! A nem pénzbeli jutattatások közé tartozik az utazás is. Mi megmutatjuk miért éri meg ez a juttatási forma és milyen hatással lehet a cég teljesítményére és a munkavállalói elkötelezettség növelésére különösen a sales és support területeken dolgozók esetében).

A nem pénzbeli juttatások hatása

1. Hatékonyabb a célok elérésében

Az Incentive Magazine kutatása szerint azon cégeknek a hatékonysága, akik jól kidolgozott jutalmazó rendszert alkalmaztak átlagosan 44-48%-os termelékenységnövekedést értek el.

2. Emlékezetesebb

A pénzbeli juttatásokat sokszor a fizetés részeként tekintik és nem hagy maradandó élményt. Míg a nem pénzbeli juttatások olyan emlékezetes pillanatokat hagynak az alkalmazottakban, ami által pozitív élményeik lesznek a jutalmazásról és a befektetett munka megtérüléséről akár hónapokkal, évekkel később is.

3. Sokkal személyebb

A pénzen nem kell sokat gondokodni, míg például egy utazást sokkal személyesebb jutalomnak élik meg, nem is beszélve a törődés érzetéről. Továbbá sokkal konkrétabb cél lebeg az alkalmazottak szeme előtt arról nem is beszélve, hogy versenyre ösztönöz, ami még izgalmasabbá teszi a jutalmat.

Az utazás, mint ösztönzés számokban

Kutatási eredmények: Intentive Research Foundation, Business Insider, Ibid, Incentive Travel Council, Site International Foundation

Nem csalás, nem ámítás, az utazásnak, mint ösztönzőnek valóban kimutatható hatása van a cég teljesítményére és annak munkavállalóira.

Egy jó utazási incentive akár 18%-kal növelheti a termelékenységet, emellett az is tény, hogy az alkalmazottak 95%-a választaná a pénzbeli juttatás helyett. A hatékonyság nagyban függ a motiváltságtól és az elköteleződéstől is, ezért nem árt megemlíteni, hogy 72%-a azoknak az alkalmazottaknak, akik jutalmát utazásban kapta, nagyobb elköteleződést mutatnak a cég felé. Személyesebb, emlékezetesebb jutalmat kapnak, amire a későbbiekben is szívesen emlékeznek vissza, ráadásul értékben is nagyobbnak érződik egy utazás. Az egyén mellett fontos, hogy növeli a csapat morált, hiszen izgatottsággal tölti el az embereket a versengés, ami az idő előrehaladtával csak nő.

Ha amiatt aggódsz, hogy nem térül meg az utazás, akkor érdemes megnézni az Incentive Research Foundation kutatását, miszerint 112%-os a megtérülési faktor, emellett sokkal hatékonysabb módja a célzott értékesítés vagy specifikus termékeladások ösztönzésének.

Termelékenység fokozása
Akár 18%-kal
Célzott értékesítés
ROI 112%
Morál és lojalitás növelése
Izgalmas, személyes, maradandó

Miért éri meg ez neked?

Kedvezményesen utazhatsz
FT programokon való részvétel
Egyéb juttatások

Hogy tudsz ajánlatot kérni?

Az alábbi linkre kattintva vagy az info@festivaltravel.hu e-mail címen tudsz ajánlatot kérni.

Mire? Szinte bármire, ami érdekli a csapatodat. Ide értve bármilyen úti célt, illetve programot.

Mire van szükségünk?

  • mikor utaznátok
  • hova utaznátok
  • mennyien mennétek
  • milyen igényeitek vannak program és egyéb kapcsán