Kövess minket
Facebook Logo
index background
logo

Bovec - Soča-völgy

Bovec egy szlovéniai kisváros a Júliai-Alpokban, közvetlenül az olasz határ mellett, és mintegy 30 km-re az osztrák határtól. Bovec 446 méter magasan fekszik az Isonzó felső folyásánál egy kisebb szurdokvölgyben a Kanin és a Kranjska Gora magaslatok lábánál.

A közeli Triglavi Nemzeti Park, a Kranjska Gora és a sportolási lehetőségek (rafting, kajak, kenu) miatt évente egyre több látogató érkezik a kisvárosba, amely télen az egyik legnagyobb szlovéniai síparadicsomként is funkcionál.

A Soča folyó a Júliai-Alpok leghíresebb, ikonikus természeti csodája melyet az egyik legszebb alpesi folyónak tartanak. Lélegzetelállító, kékes-zöld színe mellett a Soča-t körülölelő táj is igazán egyedülálló látványt nyújt. A bájos kis hely egyre növekvő hírnevét mesebeli természeti adottságainak köszönheti, többek között itt forgatták a Narnia krónikáinak egyik epizódját is.

A folyó egyedülálló lehetőséget nyújt vadvízi raftingoláshoz, a mészkőbe vájt hasadékok pedig tökéletesek csobbanásokkal tarkított kanyoning túrák szervezéséhez. Aki pedig még ennél is több extrémitásra vágyik, az kipróbálhatja Európa leghosszabb zip-line, drótkötél pályáját, amin 3,5 km-t száguldhat szabadesésben a völgy fái között. Az adrenalin feltöltést pedig a No Signal táboroktól jól megszokott, lazulós & bulizós esti programok követik.

logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1095 Budapest, Soroksári út 48.

Nyitva H-Cs 9:00-17:00

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@festivaltravel.hu

Engedélyszám: U-001407

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

Jogi anyagok

Adatvédelem

Nyereményjáték

ÁSZF (utazás)

ÁSZF (transzfer)

logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
Készítette az alphapro.hu