Kövess minket
Facebook Logo
logo
utazasok pic

No Signal Winter 2023

2023.01.29 - 2023.02.03, Kopaonik

Síterep
Szállás
Csomagok
Utazás
Extra szolgáltatások
Programok
Line up
GYIK

Miért éri meg 2023-ban is a No Signal-t választani?

Helyszín


Szállás

Csomagok

NORMÁL ÉS DIÁK CSOMAGOK

Válaszd ki a hozzád legjobban illő csomagajánlatunkat! Minden diákigazolvánnyal rendelkező középiskolásnák és egyetemistának 40€-s kedvezménnyel biztosítjuk normál csomagjainkat!

Árak:

Diák csomag: 399€/fő

Normál csomag: 449€/fő

A csomagok tartalmazzák:

 • szállás
 • buszos utazás
 • síbérlet
 • karszalag
 • napi busz transzfer
 • egyszeri wellness használat

A kedvezmény a csomag kiválasztása után kerül levonásra, ha megadtátok a diákok számát!

col2 pic
col1 pic

PARTY CSOMAG

Válaszd ki a hozzád legjobban illő csomagajánlatunkat! 

Ár: 309€/fő

A csomag tartalmazza:

 • szállás
 • buszos utazás
 • karszalag
 • napi busz transzfer
 • egyszeri wellness használat

Utazás

Extra szolgáltatások

Programok

Line up

Gyakori kérdések

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezni 2 módon lehet:

- személyesen az irodánkban,

- online lehet regisztrálni, személyes adatainak megadásával (név, születési idő, elérhetőségek).

Minden esetben a szobafőnök - aki lefoglalja - lefoglalja a teljes szobát, megadja a többi csapattag adatait és beregisztrálja őket a foglalásba. Minden tag a csoportvezető által választott csomagtípushoz lesz hozzárendelve.

Foglalás lépései:

 • adja meg a tervezett csapatlétszámot
 • válassza ki a kívánt csomagot vagy szállást
 • válasszon extra szolgáltatásokat
 • kattintson a foglalás gombra!

Az előleget foglaláskor kell befizetni. Az előleg a teljes részvételi díj 40%-a.

Hogyan tudok fizetni?

Négyféleképpen fizethetsz:

- kártyás fizetéssel a weboldalon keresztül

- készpénzzel irodánkban (HUF és EUR)

- bankkártyával irodánkban (Ft) Az irodában történő forintos fizetés esetén az árfolyam az OTP deviza eladási árfolyama.

- utalás (amennyiben a részvételi díjat utalni szeretnéd, kérlek ezt jelezd nekünk az info@festivaltravel.hu email-címen, ahol elküldjük neked a további részleteket)

A foglalás az előleg befizetése után válik véglegessé.

A hátralék befizetésének határideje: 2022. december 15.

ONLINE KÁRTYÁSFIZETÉSI ELJÁRÁS: 1.) jelentkezz be az oldalra e-mail címeddel és jelszavaddal 2.) minden csapattag a „Jelentkezések kezelése” menüpont alatt tudja rendezni a rá eső részét Az online fizetés € alapú 100%-ban megbízható és az OTP rendszeren keresztül történik. Bármilyen típusú bankkártyával fizethet, az átváltás a bankja által meghatározott árfolyamon történik!

Mit és mikor kell fizetnem?

A regisztrációkor előleg befizetése szükséges, amely a regisztráció idejében aktuális teljes részvételi díj 40%-a. A hátralékot - a teljes részvételi díjat - az Utasnak minden további nélkül, legkésőbb 2022. december 15-ig kell megfizetnie. Az előleg és a teljes részvételi díj időben történő befizetésének elmulasztása esetén kötbér felszámítását (20 €/nap) és a korábban nyújtott kedvezmények elvesztését vonja maga után. Ha az utas az első felszólítástól számított 8 napon belül nem fizet, az FT elállhat a szerződéstől és kötbért számíthat fel az ÁSZF III/3. pontja szerint. Ha az utazási szerződést az utazás megkezdésétől számított 35 napon belül kötötték, a teljes részvételi díj a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül esedékes. A jelentkezéskor a teljes részvételi díj 40%-a, amely mindig a jelentkezéskor érvényes teljes összeg, a jelentkezéskor fizetendő

Ki vásárolhat diákcsomagot?

Diákcsomagunkkal a magyarországi közép vagy felsőoktatásban tanuló hallgatóknak szeretnénk kedvezni!

Feltételei:

- aktív vagy passzív hallgatói jogviszony egy adott intézményben

- az egyetemi jogviszony lehet nappali, esti vagy levelező is

- jelentkezés folyamán ki kell választani a legördülő menüből az iskola nevét

Jogosultság ellenőrzése:

- buszos utasoknál a buszinduláskor

- egyéni utasoknál a beköltözéskor

Amennyiben a jogosultság nem kerül igazolásra, felár megfizetése kötelező, ellenkező esetben a buszra szállást és/vagy a szoba átadását a Festival Travel megtagadja

Utazhat 18 éven aluli a rendezvényre?

18 éven aluli személy részvételéhez 2 dokumentum kitöltése szükséges:

- szülői beleegyező nyilatkozat >>> ITT

- olyan nagykorú felnőtt felelősségvállalási nyilatkozata, aki maga is részt vesz a rendezvényen >>> ITT

A dokumentumokat az info@festivaltravel.hu címre kérjük visszaküldeni! Amennyiben a 18 éven alulival bármelyik szülője együtt utazik, úgy neki a fenti dokumentumok kitöltése és visszaküldése nem szükséges. Ennek tényét kérjük külön jelezd irodánk felé.

18 éven aluli személyeknek az alkoholfogyasztás szigorúan tilos!

Hogyan tudok számlát kérni?

A 2009. évi áfatörvény szerint utas (azaz megrendelő) az a személy, aki a szolgáltatást ténylegesen igénybe veszi. A jogszabály szerint a számla az utas nevére állítható ki, kizárólag az utazáson résztvevő személy tüntethető fel megrendelőként. A 2010. évi áfatörvény kötelezi az utazási irodákat arra, hogy nyilatkoztassa utasait, hogy az utazást milyen minőségben veszik igénybe. Amennyiben az utas a számlát nem a saját nevére kéri (pl. cégnévre), végfelhasználói nyilatkozatot kell kitöltenie a cégjegyzésre jogosult személynek és mellékelnie kell egy cégkivonatot is. Ha a cég még tovább értékesíti a szolgáltatást (tehát nem végfelhasználó), akkor a szolgáltatás árára +27 % általános forgalmi adót kell felszámítani, melyet a megrendelő a részvételi díjon felül köteles megfizetni. A felszámított áfa az áfa-visszaigénylés szabályai szerint visszaigényelhető. Amennyiben a fentieket elfogadod, a jelentkezés folyamán tudod feltüntetni, hogy melyik cégre szeretnél számlát kérni. Utólag már nem lehet módosítani a számla igénylési folyamaton. Számlát csak a teljes foglalás összegéről áll módunkban kiállítani, és csak a csapatvezető tudja igényelni.

Hogyan tudom a foglalásom módosítani/lemondani?

Amennyiben már visszaigazolt foglalásodon szeretnél módosítani (utazás módja, biztosításkötés, felszerelés bérlés, etc.), azt a jelentkezések kezelése menüpont alatt megadott határidőig díjmentesen te magad is meg tudod tenni:

-2022. december 15-ig tudod lemondani az extra szolgáltatásokat (ingyenesen)

-2022. december 15-ig tudod upgradelni a szolgáltatásokat

-A választott csomagod szolgáltatásait kötbéresen tudod lemondani

Ezen dátumokat követően, bármilyen jellegű adatmódosítás, szolgáltatás módosítás ára 13 € / módosítási alkalom. Amennyiben a módosítás a rendezvény kezdetétől számított 10 naptári napon belül történik, úgy a megrendelt szolgáltatások módosítása esetén 20 €/alkalom módosítási díjat kell megfizetni. Amennyiben a módosítás a rendezvény indulásának napján történik, úgy a megrendelt szolgáltatások módosítása esetén 30 €/alkalom módosítási díjat kell megfizetni. Az utazást lemondani csak e-mailben (info@festivaltravel.hu) vagy személyesen lehet. A lemondásra vonatkozó feltételeket az ÁSZF-ben találod.

Mi az az infó levél?

Az indulás előtt 3-7 nappal kollégáink részletes infólevelet küldenek, amelyben tájékoztatnak a Fesztivál összes információjáról, mint például:

- indulás,

- szállások,

- beosztások,

- programok,

- biztosítási kötvényszámok,

- bérlések- és oktatások listája,

- etc.

Mekkora poggyászt vihetek?

A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer 2018-as bevezetése miatt, mindenkit megkérünk, hogy ne lépje túl az alábbi, csomagokra vonatkozó korlátozásokat!

A buszokra csak azon személyek pakolhatják fel a holmijukat, akik az adott buszon utaznak.

Megengedett poggyászok:

– 1 bőrönd (43 x 27 x 61 cm, amely maximum 18 kg lehet)

– 1 sí- vagy snowboard felszerelés (más nem lehet a tokban, csak a sportfelszerelés!)

– 1 pár sí vagy snowboard bakancs

– 1 bukósisak

– 1 kézipoggyász (hátizsák, amely maximum 5 kg lehet)

A fentieknél nagyobb, nehezebb méretű bőrönd szállításáért felárat kell fizetni. Ezen csomagok szállítása külön teherautóval fog történni. A felár összege: 60 €.

A limitált darabszám kizárólag felár megfizetése ellenében lehetséges, melynek szállítása külön teherautóval fog történni. A felár összege: 60 €.

Fentiektől eltérő esetben a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja. Minden felszerelés szállítása Budapestről külön kamionnal történik. A pakolásnál megnövekedett várakozási idővel lehet számolni, kérjük légy türelemmel.

Mit kell még a helyszínen fizetnem?

Bármelyik csomag vásárlása esetén még 2 tételt kötelező rendezni a helyszínen:

- síbérlet kaució díja (120 rsd/síbérlet)

Csak készpénzben fizethető.

- kaució: apartman (50€/ágy)

A kaució a szállás épségének biztosítására szolgál. Apartmanoknál a francia ágy 2 ágynak minősül. A szállás sértetlen átadása esetén teljes mértékben visszatérítendő. Fizethető készpénzben euróban vagy bankkártyával. Utóbbi esetben 1 kártyán zárolják az egész összeget, mely feloldásának időtartama a saját és szerb szállásadó bankjának kommunikációján múlik (2-5 hét közötti időtartam). A helyszínen vásárolt esetleges extra szolgáltatásokért készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni az infó pontban: bérlés, oktatás, félpanzió, ágyneműhuzat bérlés, etc.

Elhagytam a síbérletem, mitévő legyek?

A síbérlet átvételekor feltétlen készíts róla fényképet, amelyen jól olvasható az azonosítószáma! Elvesztés esetén a kasszáknál a fényképet kell bemutatni, az elveszett bérletet letiltják, az újat pedig 120 rsd fejében tudod kiváltani.

Milyen felügyeleti szervekhez tudok fordulni probléma esetén?

A fogyasztóvédelmi szabályok megsértése esetén a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak, miután a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31-én megszűnt. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Felügyeleti szerv: MKEH helyett BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály Idegenforgalmi és Közraktározás-felügyeleti Osztály Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39., postacím: 1534 Budapest BKKP, Pf: 91

newsletter_bg
newsletter_splash
paper_plane

Iratkozz fel a hírleveleinkre

logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1095 Budapest, Soroksári út 48.

Nyitva H-Cs 9:00-17:00

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@festivaltravel.hu

Engedélyszám: U-001407

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

Jogi anyagok

Adatvédelem

Nyereményjáték

ÁSZF (utazás)

ÁSZF (transzfer)

logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
Készítette az alphapro.hu