Kövess minket
Facebook Logo
logo
utazasok pic

Kopaonik síelés

2022.12.11 - 2023.03.31, Kopaonik

Kopaonik
Pályarendszer
Szállás

Kopaonik

Kopaonik egyike Szerbia legmagasabb hegységeinek, mely az ország középső részén található.

Kopaonik az elmúlt 5-8 évben fantasztikus fejlődésen esett át, abszolút nyugat-európai színvonalú síközponttá vált napjainkra, megtartva a kedvező árszínvonalat.

Csúcsa 2000 m felett található, leghosszabb pályái a 3,5 km-t is meghaladják. A szintkülönbség 960 m. Minden nehézségi fokozat elérhető, este kivilágított pályák üzemelnek. A rendkívüli hóbiztosságot a 315 hóágyú és a 3 víztározóbiztosítja, melyek által a pályarendszer 97%-a hóágyúzható, a szezon november végétől húsvétig tart.

col2 pic

Pályarendszer

col1 pic

A pályarendszer 1057 m és 2017 m között fekszik. Összesen 60 km-nyi lesikló pálya van, minden nehézségi fokozatban. A pályákhoz 24 felvonó visz fel, köztük számos 4 és 6 személyes beülős, esetenként fűtött lift is. A leghosszabb pálya 3,5 km. Esténként 3 kivilágított pálya üzemel. A sífutókat közel 20 km erre alkalmas pálya várja.

Két lecsúszás között számos hüttében és étteremben pihenhetünk meg mind a központban, mind pedig fent a hegyen. Mind a tradicionális szerb éttermek, mind a mai, modern, minimalista design szerint épült hütték híresen barátságos fogadtatással és kedvező árszínvonallal várják a síelőket.

Szállás

Kraljevi Cardaci Aparthotel ****

A Kraljevi Cardaci**** 2012-ben elnyerte az év wellness szállodája címet Szerbiában, és azóta is számos díjjal lett gazdagabb. Kopaonik síközpontjától 4,5km-re helyezkedik el.

Szolgáltatásai között megtaláljuk a wellness központot, éttermeket, sörözőt, a pálya melletti őrzött, fűtött sítárolót, valamint síbusz is a vendégek rendelkezésére áll.

2018-ban adták át a legújabb szárnyat, ahol további hotel szobákat és apartmanokat alakítottak ki a legújabb trendeknek megfelelő berendezéssel.

Síoktatás, síbérlés

col1 pic

Egyes turnusainkon díjmentesen és magyar nyelven biztosítunk síoktatást a legkisebbeknek, hiszen tudjuk, hogy a stabil alapok nagyon fontosak a biztonságos és élvezetes síeléshez.

A helyszínen lehetőség van kedvezményes felszerelés bérlésre kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így nem szükséges mindent már itthon beszerezni a síelésre, hiszen ez könnyedén megoldható a helyszínen is. A szállásainkhoz fűtött és őrzött sítároló tartozik, ahol felszerelésünket - legyen az saját, vagy bérelt - az egész túra ideje alatt kényelmesen tárolhatjuk.

GYIK

Hogy tudok foglalni?

Első lépésként kattints a foglalás gombra, majd jelöld be, hogy hányan szeretnétek utazni. Ezután válaszd ki a számodra megfelelő turnust. Válassz szállásaink közül, helyezd a kosárba az általad kiválasztott szobatípust, majd kattints a tovább gombra. Add meg a saját és az utastársaid adataid, majd véglegesítsd a foglalást!

Mit és mikor kell fizetnem?

A foglalás időpontjában fizetendő az előleg, amely a teljes részvételi díj 40%-a. A fennmaradó összeget az utazás kezdete előtti 45. napig kell befizetni.

Hogyan tudok fizetni?

Fizetni az oldalon, simple pay-en keresztül tudsz. Amennyiben az összeget átutalással szeretnéd rendezni, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal az info@festivaltravel.hu email címen. 

Mit kell a helyszínen fizetnem?

A helyszínen készpénzben szállás kauciót kell fizetned, amelynek pontos összegét a szállás leírásban találod. Ezen felül a helyszínen IFA fiztése kötelező!

logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1095 Budapest, Soroksári út 48.

Nyitva H-Cs 9:00-17:00

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@festivaltravel.hu

Engedélyszám: U-001407

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

Jogi anyagok

Adatvédelem

Nyereményjáték

ÁSZF (utazás)

ÁSZF (transzfer)

logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
Készítette az alphapro.hu