1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

A MEEXRŐL

A Sziget és a MEEX 2012. évi integrációjával egy teljes évet lefedő rendezvény-, fesztivál- és utaztatási portfoliónk alakult ki, aminek fő célcsoportja a 18-30 közötti magyarországi és külföldi diákok, valamint fiatal felnőttek.
Felsőoktatási hallgatókból álló Student Brand Manager csapatunk (SBM) létszámban és értékesítési volumenben egyaránt piacvezető Magyarországon.

A MEEX neve Magyarországon egyet jelent a minőségi nyári és téli utazásokkal és fesztiválokkal. Non-stop programokkal, hatalmas bulikkal tarkított felejthetetlen rendezvényeink nem csak egyetemistáknak, hanem minden élményre vágyó fiatalnak szólnak.

2009 óta szervezzük Közép-Kelet Európa legnagyobb sítáborát, a Snowattacket, ahova évente közel 3000 magyar és 500 külföldi látogat el.

Egyedüliként az országban jogosultak vagyunk a Volt, Balaton Sound, Sziget és Strand Fesztiválokra diákjegyeket értékesíteni.

További szolgáltatásaink, melyekkel egész éves portfóliót biztosítunk a kikapcsolódni vágyóknak:
– Beachattack partynyaralás
– Sziget Cruisin boat party
– Egyéb síelések: Freeze, Winterbreak
– Transzfer szolgáltatás a Volt, Balaton Sound és Sziget Fesztiválokra
– Hétvégi városlátogatások: Prága, Krakkó, Plitvicei tavak, Bécs, Szlovén körutazás
– Rafting túrák

Ha egy szóban kellene kifejeznünk, hogy mi is a MEEX, akkor azt mondanánk: Élményben utazunk!
Életre szóló, trendteremtő és innovatív élményeket alkotunk, amik között mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő programot és közösséget.

A MEEX az utazásait a Festival Travel Utazási Iroda (1095. Budapest Soroksári út 48.) szervezésében bonyolítja. Engedély szám: U-001407