Biztosítás
Biztosítás

Partnerünk, az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Neked, bárhol is legyél a világban!

AZ UTASBIZTOSÍTÁS HIÁNYÁBÓL EREDŐ KÁROKÉRT A FESTIVAL TRAVEL FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

A biztosításkötés feltétele, hogy rendelkezz TB-vel (Társadalom Biztosítás)!

BALESET-, BETEGSÉG- ÉS POGGYÁSZ BIZTOSÍTÁS

Saját magad és mások biztonsága érdekében javasoljuk, hogy a No Signal Beachen legyen érvényes BBP biztosításod!

Melyik típust válasszam?

EGT tagállamban TB-vel rendelkező magánszemélyek 3 típusból választhatnak.  A megfelelő szint kiválasztásához kérjük, vedd figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeidet:

8 napos biztosítás: 2023. július 27 - augusztus 03.

 • Tengerpart Nívó: 16€ /fő
 • Tengerpart Top: 22€ /fő
 • Tengerpart Extra: 32€ /fő

EGT tagállamban és tagállamon kívüli országban TB-vel nem rendelkező magánszemélyeknek nem áll módunkban BBP biztosítást kötni! 

Bármilyen káresemény bekövetkeztétől számított 24 órán belül hívd fel a biztosítót, hogy az ügyintézésben tudjanak neked segíteni.

Rossz típus választása esetén, a típus módosítás díja 3 € / biztosítás.

A biztosításokról ITT tudsz bővebb információkat kapni.

COVID-19 FEDEZET

A Biztosító Európa és Világ-1 területi hatályon belül továbbra is – az adott termék szolgáltatási összeghatárain belül – 25 millió forintig vállalja járványos megbetegedések (ezen belül Covid-19) miatt felmerülő orvosi és mentési költségek térítését. A további szolgáltatásokra az adott termékre vonatkozó általános limitek érvényesek.

Ha az utas Covid-19 megbetegedése (pl. pozitív PCR teszt) miatt karanténba kerül, és emiatt nem tud az eredetileg tervezett időpontban hazautazni, akkor az EUB a „További utazási segítségnyújtás” részben szereplő „Hazautazás időpontjának változása betegség vagy baleset miatt” szolgáltatási limiteken belül megtéríti a szállás-többletköltségeket az érintett utasra és a vele együtt külföldön maradó utastársára vonatkozóan, valamint megszervezi a későbbi hazautazást, továbbá megtéríti az esetleges utazási többletköltségeket; a beteg utas számára a teljes összeget, az utastárs részére pedig a fenti szolgáltatásnál meghatározott limitig.

Útlemondási biztosítás

MIRE JÓ?

 • Covid-19 fedezet
 • Utazás kezdete előtti váratlan esemény (pl. betegség, baleset, haláleset) esetén megtéríti az utazási iroda által felszámított lemondási költség ellenértékét
 • Utazás megkezdését követő váratlan esemény (pl. kórházi kezelés, haláleset) esetén térítést nyújt a fel nem használt utazási napokra vonatkozóan (időarányosan)
 • Az útlemondás biztosítás 20%-os önrészt tartalmaz

MENNYIBE KERÜL?

A részvételi díj 5%-a a teljes foglalásra vonatkozóan, így az útlemondási biztosítás csak a teljes foglásra köthető. 

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ

 • Csak a foglalással egyidejűleg köthető meg, későbbi kötésre az utazástól számított 30 napon kívül van lehetőség, de ebben az esetben az első 7 napban keletkezett káreseményekért a biztosító nem felel
 • A szálláscsomag kiválasztása után az Extra szolgáltatások közül választható
 • Az itt feltüntetett ár függ a választott extra szolgáltatásoktól, így ez változhat
 • A megkötés és fizetés után 48 órán belül megküldjük a kötvényt. Ennek elmaradása esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot