Festival Travel Programajánló

Nem tudod mit csinálj a következő hétvégén? A sok fesztivál közül már szinte választani sem tudsz? Új és izgalmas utazási desztinációkat keresel?

Jó helyen jársz! Új Programajánló fülünkön olyan cikkeket találsz, melyek egy helyen gyűjtik össze neked az összes izgalmas programot, amiről tudni érdemes! Kövesd Instagram és Facebook oldalunkat, ahol értesülhetsz új ajánlóinkról.

Instagram

Facebook

5 téli fesztivál, melyekkel kihúzhatod a nyári főszezonig

Természetesen a nyár a fesztiválok fő szezonja, azonban még a téli hónapokban sem kell lemondanunk a fesztiválfílingről, habár ezeknek a rendezvényeknek nyilvánvalóan más a hangulata, mint a balzsamos nyári éjszakákba nyúló bulizásé. Most 5 olyan európai 

fesztiválról lesz szó, ahol télen is izgalmas előadók sorát nézhetjük meg.

3 nagyvárosi fesztivál Európában, amin egyszer minden fesztiválrajongónak részt kell vennie

Alapvetően világszerte az a jellemző, hogy a klasszikus, több százezres látogatottságú nagyfesztiválokat vagy szinte a semmi közepén egy nagy mezőn, vagy egy már kiépített infrastruktúrával ellátott helyszínen (pl. használaton kívüli reptér) rendezik, mindenesetre a nagyvárosoktól viszonylag távol. Most azonban olyan fesztiválokat gyűjtöttünk, melyeken keresztül jól leképeződik, milyen amikor egy világvárossal szimbiózisban tud létezni egy-egy ilyen gigarendezvény.

5 szuper ár-érték arányú fesztivál Közép-Európában

Szinte végtelen számú fesztivál közül válogathatunk, így sok esetben nehéz eldönteni, hogy melyiket is válasszuk, főleg ha a zenei felhozatal is eléggé hasonló. Két erősen meghatározó tényező azonban szinte mindig van, ez pedig a jegy- és bérletár. A megközelíthetőségről nem is beszélve. Aktuális listánkban olyan külföldi és hazai fesztiválokról lesz szó, melyek nemcsak könnyen elérhetőek, de ár-érték arányban is jól teljesítenek.

Nem volt elég? Fedezd fel...

Síutaink
Síutaink
Fesztiváljaink
Fesztiváljaink
Utazásaink
Utazásaink