Kövess minket
Facebook Logo
index background
logo

Pag sziget

Pag-szigetét Horvátország Ibizájaként is emlegetik, mivel rengeteg szórakozóhely közül válogathatnak az ideérkező bulizni vágyó fiatalok. Nem csak az éjszakai életéről híres a sziget, a nyugati part ideális mindenki számára, aki változatos fürdőélményekre vágyik, emellett a túrázás és a kerékpározás kedvelői a sziget egész területén megfelelő körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek.

A holdbéli tájra hasonlító Pag-sziget 63 km hosszú, azonban mindössze 1,1-11 km széles.  Dalmácia legészakibb részén helyezkedik el, és dacos, rendkívül változatos vidéke miatt az adriai szigetvilág különleges tagjának számít. A szigetet komppal, illetve egy hídon át közelíthetjük meg. Pagon buszjáratok is közlekednek, amelyekkel minden fontos településre eljuthatunk. A két fő városból, Pagból és Novaljából Rijekába és Zágrábba is indulnak buszok, így a sziget tágabb környezetében tett kirándulásokhoz sincs szükségünk autóra.

Zrče Horvátország egy védett öblében fekszik, Pag szigetének kellős közepén. A Zrće öböl alapjában véve egy kopár, kavicsos, sziklás öböl. Nincs, pontosabban nem volt itt semmi látványosság egészen addig, amíg ki nem nevezték partyzónának. A part menti klubbok medencével, jakuzzival, habpartykkal és neves DJ-kel várják a látogatókat.

 Maga a Zrce Beach a nemzetközi Kék Zászló minősítéssel rendelkezik, vagyis nagyon tiszta itt a tenger vize, melyet rendszeresen ellenőriznek. A strand partja végig apró kavicsos, teljesen ingyenes és non-stop. Ha nagyon melegünk lenne, akkor nem csak úszni lehet, rengeteg különböző sportaktivitás és extrém program közül válogathatunk.

A kulináris élményekre éhezőknek sem fog csalódást okozni Pag. A sziget specialitásai közé tartozik: a sajt, a bárány, a makaroni, a krémsajtos rétes, a különböző halételek és tengeri herkentyűk, valamint a hagyományos helyi édességek, mint a hrostule és a frite.

 

logo

15 éves

tapasztalat

250 000

elégedett ügyfél

Átfogó

partnerhálózat Európában

Flexibilis

fizetési kondíciók

Igényre

szabott utazások

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1055 Budapest, Szent István körút 29.

Nyitva: H-P 9:00-17:00 / MO-FRI 9:00-17:00

Telefon: +36 70 339 6339

E-mail: info@festivaltravel.hu

Engedélyszám: U-001407

A Festival Travel a Sziget Zrt. és a Meex Group része.

logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
logo_col
Készítette az alphapro.hu