Les Orres
Les Orres

Magasság: 1550 - 2720 m

Szintkülönség: 1170 m

Sípályák hossza: 100 km

Liftek száma: 17

Pályák: 10 km fekete, 60 km piros, 30 km kék

Felvonók: 7 ülős, 10 húzós

Les Orres a Déli-Alpokban, Briancontól közel 100 kilométerre délre, Embrun városa felett található. Pályarendszere 100 kilométer hosszú, a pályák 1550 és 2720 méter magasság között fekszenek, részben erdőhatár felett, részben fenyves erdőben. Ez a környezet teszi változatossá, egyben varázslatossá a terepet.

Az áttekinthető méretű síterep kedvező adottságokkal rendelkezik azok számára, akik először csatolnak lécet, vagy eddig csak néhány alkalommal volt szerencséjük a havas lejtőkhöz, ugyanakkor feledhetetlen élményt nyújt azok számára is, akik már profi szinten síelnek, illetve snowboardoznak, hiszen a síközpont folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik a síelők igényeihez.

Nem kevesebb, mint 19 felvonó áll a síelők és snowboardosok rendelkezésére, továbbá 190 hóágyú dolgozik azon, hogy kedvezőtlenebb időjárás esetén is legyen bőséges hótakaró a pályákon.

A boardosokat kitűnő, három zónából álló snowpark várja: egy-egy boardercross, snake run és slopestyle övezet.

Les Orres üdülőfalu két részre tagolódik:

A központ 1650 méteren fekszik, ahol mindenféle szolgáltatás elérhető. Többek között itt üzemel egy „nyári” bobpálya is, ami persze télen is tárt karokkal várja a vendégeket.

1800 méteren fekszik a Bois Méan, vagyis az új építésű üdülőfalu rész. Minden apartmanházhoz tartozik wellness részleg (medence és szauna), a központi téren több étterem, bár, shop és bolt is található.

Az egész napos síelés után számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak a vendégek, elég csak a jégpályát, a kutyaszánt és a bobozást említeni, de akiben még maradt erő, gyalogtúrára indulhat. Az esték pedig hol is indulhatnának (vagy zárulhatnának…), mint a különböző szórakozóhelyeken.

Szállásaink Foglalok
Bois Mean
Bois Mean
La Combe d'Or
La Combe d'Or
Youtube video:

Még több élményre vágysz? Vár a Winterbreak!

Visszatér az ország legnagyobb egyetemi sí- és snowboard tábora, az EFOTT Winterbreak!

Ha egy olyan téli élményre vágysz, amit évekig fogsz emlegetni az egyetemi éveid mesélése közben, akkor számodra kihagyhatatlan a Winterbreak!

Ha az egy hetes tábor során a síelés és snowbordozás mellett alternatív kikapcsolódásra vágysz, akkor nappali és esti programjaink tökéletes lehetőséget biztosítanak erre!