Les Deux Alpes

Les Deux Alpes - a síterep

Magasság: 3600 m 

Szintkülönbség: 2300 m 

Sípályák hossza: 225 km 

Liftek száma: 46 db  

Pályák: 34 km fekete, 56 km piros, 110 km kék, 25 km zöld 

Felvonók: 4 kabinos, 17 ülős, 23 húzós, 2 vasút 

A síterep egész évben látogatható, sőt a gleccser síelhető is! 3200 m magasságból indul Franciaország legmagasabban lévő gleccservasútja, az 1989-ben átadott Dome Express, melynek végállomásánál csodás jégbarlang található. A gleccseren zöld, illetve kék pályák találhatóak, ezért még a bizonytalanabb síelők is élvezhetik a lélegzetelállító kilátást, 3600 m magasról.

 

Les Deux Alpes - a falu

Az Északi- és Déli-Alpok találkozásánál, az Écrins Nemzeti Park szélén, Briancon és Grenoble között, helyezkedik el. Különlegessége az egész településen keresztülhúzódó üzletsor, ahol egyebek között rengeteg étterem, szórakozóhely található, van disco, bowlingpálya, játéktermek, mozi.

Youtube video:

Még több élményre vágysz? Vár a Snowattack!

6 napos síélménnyel és 7 éjszakás buliélménnyel várunk Január 20-27. között az idei Snowattack-en! Napközben a csúszások élményt izgalmas, szórakoztató programokkal fűszerezzük meg, míg az estéken lehetőségetek nyílik az önfeledt bulizásra külföldi és magyar fellépőinknek köszönhetően, több helyszínen is. Ha pedig este inkább pihenésre és kicsit csendesebb programra vágysz, akkor arra is van javaslatunk!😉 Ha többet szeretnél megtudni programjainkról és minden részletesen érdekel, akkor ITT tudsz tájékozódni.