Meex Karrier

Válassz az ajánlataink közül!

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

CSATLAKOZZ PROMÓTER CSAPATUNKHOZ!

Festival Travel & Mango Cafe - 1095. Budapest, Soroksári út 48.# Office # Meet ups # Hang out

A Sziget és a Meex közös utazási irodája, a Festival Travel International Kft, a No Signal csapatával kiegészülve újraszervezi és bővíti promóter csapatát, ahova jó kvalitású értékesítőket, lelkes programszervezőket, és STAFF csapattagokat keres.

A régiós és egyetemek közötti felosztásban működő, országos promóter hálózat tagjainak feladatai közé tartozik az utazások, party utazások, fesztiválok és egyéb élmény-programok népszerűsítése, márkaképviselete, értékesítése, illetve ezek lebonyolításában való közreműködés STAFF-ként. Az aktív hallgatói tanulmányok mellett is végezhető munka nem csak jó kereseti lehetőséget, de megannyi kalandot, szakmai tapasztalatot és értékes emberi kapcsolat tartogat.

Rendezvényszervező / Projekt manager

FESTIVAL TRAVEL INTERNATIONAL KFT.

1095 Budapest, Soroksári út 48.

15 éve működő, dinamikusan fejlődő irodánk fő tevékenységi körei közé tartozik az utazásszervezés és utazásközvetítés, fesztiválszervezés, rendezvényszervezés, beutaztatás, szabadidős utazások, üzleti és sport utaztatás fiatal felnőtt szegmensben. Magyarország egyik legnagyobb árualapja cégünknél található.

A jelentkezések elbírálása azonnal megkezdődik, és addig folytatódik, amíg a pozíció betöltésre nem kerül.