EXIT Fesztivál 2021. (SRB)

Újvidék, Szerbia - Péterváradi Vár, 2021.07.08. - 07.11.
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Megvan a 2021-es EXIT időpontja, csekkold a line-up-ot!

 

Az EXIT Fesztivál 2021-ben a tervek szerint megrendezésre kerül, végre pótolhatjuk az elmaradt élményeket és az elmaradt bűvös 20-adik EXIT szülinapot! A régióban valószínűleg ez lesz az egyetlen nagyfesztivál, mely újra megnyitja kapuit, világsztár fellépők várják a látogatókat, mint – David Guetta, Dj Snake, Solomun, Boris Brejcha (csekkold a teljes Linupot). Folyamatosan frissülő Covid információk között megnézheted, hogy milyen feltételekkel vehetsz Te is részt az eseményen. Hamarosan szállás és transzfer opciókkal is érkezünk. Mi már alig várjuk 🙂

 

Jegyek

4napos bérlet

2021.07.08. - 07.11.

Elővételes ár: 23.500 Ft

Limitált, csak elővételes jegy

A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a magyar személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az exitfest.org/en oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

4napos VIP GOLD bérlet

2021.07.08. - 07.11.

Elővételes ár: 96.500 Ft

Limitált, csak elővételes jegy

Ezzel a jeggyel a VIP részleget használhatod és külön VIP bejáraton mehetsz be a fesztiválra

FIGYELEM!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a magyar személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az exitfest.org/en oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

line up

DAVID GUETTA

DJ SNAKE

ERIC PRYDZ B2B FOUR TET

NINA KRAVIZ

PAUL KALKBRENNER

SOLOMUN

TYGA

HONEY DIJON

METRONOMY

PAUL VAN DYK

SEPULTURA

SCHECK WES

999999999 LIVE

DAX J B2B KOBOSIL

DENIS SULTA

FRANCIOS X

JULIANA HUXTABLE

LAIBACH

MARKO NASTIĆ

MARKY RAMONE

ONYVAA LIVE

VTSS B2B SPFDJ

AFTER AFFAIR B2B KRISTIJAN MOLNAR

BOKEE

COEUS

GOBLINI

ILIJA DJOKOVIC

LAG B2B INSOLATE

LAYZIE

MASSIMO

MONSACCHARIDE

REBLOK

RUNY

SPACE MOTION

THUNDERMOTHER

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Infó


Az EXIT Fesztiválra – a megszokott módon – a szerbiai Újvidéken, a lenyűgöző péterváradi erődben kerül sor.

Újvidék (Novi Sad) Budapesttől alig 300 km távolságra található (Szegedtől csak 140!), könnyen elérhető úticél akár autóval, akár busszal. A fesztiválon kívül természetesen a várost is érdemes felfedezni, ha már egyszer ellátogatunk a Vajdaság fővárosába, hangulatos belváros, gyönyörű dunaparti parkok várják az idelátogatókat – és nem utolsó sorban: rendkívül barátságos árak!

Ajánlott útvonal: Budapest – Kecskemét – Szeged – Horgos – Szabadka – Újvidék


 

Az EXIT 2.0 elnevezés egy új kor kezdetére utal, amikor is a világ minden tájáról érkeznek majd a látogatóik „Love, Unity, Freedom, Revolution“ szellemben.

Az EXIT csapata készen áll, hogy egy év “kényszerpihenő” után újra megrendezze a legjobb fesztivált, mint ahogy a korábbiakban is megtette, hiszen minden évben szintet tudtak lépni.

A gyönyörű középkori Péterváradi Erőd, ami a fesztivál helyszíne, újból a globális zenei élet fókuszába kerül majd, hiszen több mint 40 színpaddal, a jelen kor legnagyobb zenei sztárjaival készülnek, olyanokkal, amik hozzájárultak ahhoz, hogy az EXIT azzá legyen, ami mostanra lett.

A szervezők nagyon optimisták a 2021 évi rendezvényt illetően. Az optimizmusuk megalapozott, hiszen Szerbia nagyon jól áll az oltások területén, Európában az előkelő harmadik helyet foglalják el az átoltottság tekintetében.


Számos jó okot tudunk, hogy miért tartsd meg a jegyedet 2021-re!
1 jegy =  3 fesztivál
Amennyiben úgy döntesz, hogy nem váltod vissza a 2020-as EXIT jegyedet, hanem megtartod 2021-re, ajándékba adjuk mellé a Sea Star és a Sea Dance jegyet. A Sea Star Fesztivált 2021. május 27-29. között rendezik meg a horvátországi Umagban, a következő fellépőket már be is jelentették: Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Umek – és természetesen még továbbiak következnek!
Akár 50%-ot is megspórolhatsz!
Ha amellett döntesz, hogy megtartod a jegyedet, jobban jársz, mintha most a visszaváltást kéred, később viszont meggondolod magad és újravásárolod, hiszen a jegyár augusztus 08-án emelkedik! Ha pedig figyelembe veszed, hogy kapsz egy jegyet a Sea Star-ra és a Sea Dance-re, összességében már 50%-ot meg is spóroltál.
Fantasztikus nyeremények
A jegyüket megtartók között kiorsolunk számos nyereményt, pl:
– Backstage túrák
– Dance Arena Stage passok
– VIP kiegészítők
– Merch termékek
– EXIT pólók
– Sőt, akár élethosszig tartó EXIT bérlet!
Merch kedvezmény
Ha úgy döntesz, hogy megtartod a jegyedet, 20% kedvezményt adunk bármely általad választott merch termékre.
A szülinap az szülinap!
Az EXIT 2021 két évtized megkoronázása lesz! A legtöbb Headliner, aki miatt a 2020-as jegyedet is megvásároltad, már megerősítette a fellépését a 2021-es EXIT-en! És ez még csak a kezdet, sok új nevet is bejelentünk hamarosan! Abban biztos lehetsz, hogy jövő júliusban az eddig valaha volt legnagyobb és legjobb EXIT-en ünnepelhetünk majd!
VIsszatérítés
Amennyiben nem tudsz részt venni a 2021-es EXIT-en, természetesen kérheted a jegyed visszaváltását,

Ma a rendezvény már elmondhatja magáról, hogy kétszeresen is a „Legjobb nagyfesztivál” díjat birtokolja, ugyanis 2017-ben az Európai Fesztiválok Djátadóján másodszor is elnyerte ezt a díjat.

 

Az EXIT szerényen, de mégis bátran indult még 2000-ben, amikor diáktüntetések zajlottak Szerbiában a szabadság és a demokrácia mellett. Ma a rendezvény már elmondhatja magáról, hogy kétszeresen is a „Legjobb nagyfesztivál” díjat birtokolja, ugyanis a 2017-ben az Európai Fesztiválok Djátadóján másodszor is elnyerte ezt a díjat.
Micsoda változások történhetnek 17 év alatt! Nem kis teljesítmény ezt a címet elnyerni, ugyanakkor hűen tükrözi, hogyan is fejlődött az EXIT az évek során odáig, hogy a világ 60 országából összesen 2 és fél millió látogatót tud vonzani. Ami egy mozgalomnak indult, az ma már a világ az egyik legrangosabb zenei eseménye.


HELPDESK

E-mail: info@festivaltravel.hu
Telefon: +36 70 339 6339

MEEX KÖZPONTI IRODA:
Festival Travel Utazási Iroda
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 48.
(az iroda a Malom Bisztróból nyílik!)
Nyitva tartás: H-CS: 09:00-13:00

1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Galéria