Budapest Essentials

Budapest, Millenium Háza, 2021.12.04.
1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Éljük a várost, és annak ellenére, hogy imádunk úton lenni, el sem tudjuk képzelni máshol az életünket. Az otthonunk Budapest, ami mindig rejteget valami újat, ebből szeretnénk minél többet megmutatni nektek is. Az Essentials néhány olyan különleges nap az évben, amikor új perspektívából láthatod az ismerőst vagy fedezheted fel az ismeretlent, legyen szó buliról, koncertről vagy a városi kultúra más szeletéről.

Az idei fesztivál merőben más lesz, mint az eddigiek és a város legújabb arcát mutatjuk meg nektek kis létszámú, különleges bulikon keresztül! Jól ismert, és eddig rejtett helyszíneket kapcsolunk össze december első hétvégéjén a zene, a gasztronómia és az építészet bűvös háromszögében. A legmenőbb klubok mellett az Essentials kinyitja olyan intézmények kapuját is, amelyek közül több már évtizedek óta meghatározza Budapest ízét és zamatát, viszont sosem adtak még helyet ilyen jellegű rendezvénynek. Valamint megjelennek olyan friss terek is, amelyek csak most kelnek életre és minden bizonnyal fontos szerepet vállalnak majd otthonunk kulturális színpadán. Most van most, egyszeri és megismételhetetlen varázslat készül, amelynek a legfontosabb hozzávalói Ti lesztek!

Jegyek

CityMatiné & BPES Delicate Session

2021.12.04.

Elővételes ár: 4990 Ft

Helyszíni jegyár: 7990 Ft

Az e-amilben kapott kódot használva most lehetőséged van kihasználni az Ultra Limited Phase 1 kedvezményt: A Budapest Essential Urban Festival official jegyértékesítésének indítása előtt megvásárolhatod a jegyedet a CityMatiné & BPES Delicate Session-re!