VILLA CAMPOROSSO 3*
VILLA CAMPOROSSO 3*
BUSSZAL, 2023.10.28-30. (2 ÉJSZAKA)
REGGELIVEL
REGGELIVEL
MEDENCÉVEL
MEDENCÉVEL
TERMÁL FÜRDŐ A KÖZELBEN
TERMÁL FÜRDŐ A KÖZELBEN

UTAZÁS RÉSZLETEI:

  • 2023.10.28 - 30. (2 éjszaka a szállodában)
  • buszos utazás Budapestről
  • magyar nyelvű csoportkísérő
  • reggelivel

AJÁNLJUK: Aktív kirándulóknak, termál fürdőre vágyóknak egyaránt ajánljuk!

ELHELYEZKEDÉS

Kb. 4 km-re található a Garda-tótól és a Gardaland bejáratától, a nyugodt kis Colá városában. Nálunk vásárolt Gardaland belépőjegyek esetén naponta egyszer oda-vissza biztosítunk transzfert a Gardalandhoz. Ajánljuk azoknak, akik biciklit bérelnének vagy a napot a környékbeli kirándulásokra szánnák. A Garda Termál fürdő 800 méterre, azaz 10 perces sétára található.

 

FELSZERELTSÉG 

A két épületből álló 3*-os szálloda balkonos szobákkal és medencével várja vendégeit. A medence időjárástól függően tart nyitva, napernyők és napágyak rendelkezésre állnak. WIFI a szálloda területén rendelkezésre áll. Bicikli tárolóval is rendelkezik. A létesítményhez tartozik az utca végén található Buffalo Steakhouse & Pizza étterem is.

 

SZOBÁK

A szobák büfé reggelivel foglalhatók.

Kétágyas szoba: 18 m²-es szobák franciaággyal vagy két különálló ággyal. Légkondival és ingyenes WIFI-vel. A szobák a földszinten vagy az első emeleten találhatók. 

Háromágyas szoba: 18 m²-es szobák franciaággyal és egy különálló ággyal. Légkondival és ingyenes WIFI-vel. A szobák a földszinten vagy az első emeleten találhatók. 

Négyágyas szoba: 22 m²-es szobák franciaággyalés egy kihajtható emeletes ággyal. Légkondival és ingyenes WIFI-vel. A szobák a földszinten vagy az első emeleten találhatók. A szobák rendelkeznek balkonnal vagy közvetlen kijárattal a kertbe.

 

HELYSZÍNEN FIZETENDŐ

Az idegenforgalmi adó foglaláskor fizetendő, így azt már helyszínen nem kell fizetni. A szálloda egyéb extra szolgáltatásai a helyszínen fizetendők.

 

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

Medence szezonálisan, időjárástól függően tart nyitva, délután 19 óráig.

Check-in: 14:00 és 20:00 óra között, check-out reggel 10:00 óráig.

 

A GARDALAND PARKHOZ NAPI EGYSZER BIZTOSÍUNK BUSZOS TRANSZFERT. 

  • ODAFELE: 9:45
  • VISSZAFELE: 17:00 (utolsó nap, hétfőn 16:00-kor indulás a Gardapan Parktól)

Kötelezően foglaláskor fizetendő: admin díj (10 €), helyi szolgáltatási díj - IFA-t is beleértve (5 €).

Biztosítás: foglaláskor alapvetően hozzátesszük a 3 napos baleset, betegség, poggyász biztosítást, de a szálloda kiválasztása után ez kivehető és nem kötelező a megvétele.

A képek csak illusztrációk!