Kövess minket
Facebook Logo
index background
logo

Sziget fesztivál diákjegyek

Jegyátvétel 08.08 (héftő) 10 órától a H-hídnál található bejáratnál!

GYIK HU

1. Hol tudod beváltani a diákjegyedet?

- a SZIGET fesztiválkarszalagodat CSAK A H-HÍDNÁL (Árpád híd -Budai hídfő) található bejáratnál, a Diákjegy Beváltó Pontokon tudod átvenni, semmilyen más beléptetési ponton, a hajóállomásnál sem! A vonalkódos voucheredet a fizetési tranzakciód után küldött e-mailben találod.

2. Mit kell mindenképpen magaddal hoznod?

- a voucheredet - a diákigazolványodat, vagy hallgatói/tanulói jogviszonyigazolásodat (ezt azoktól nem kérjük, akik a korábbi részvétel miatt személyi igazolvánnyal vásároltak.) - SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYODAT VAGY ÚTLEVELEDET! Az idei évben is CHECK IN rendszer működik a fesztiválon! A CHECK-IN folyamathoz mindenképpen hozd magaddal érvényes személyi igazolványodat vagy útleveledet, a bejáratnál a törvényben előírt adatok lesznek a karszalagodhoz rendelve. Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél hiányában nem fogsz tudni belépni a Szigetre. A jegyek beváltása csak személyesen lehetséges! Felhívjuk a figyelmedet, hogy a karszalagodat csak akkor tudjuk kiadni, ha a fentieket MIND elhozod és bemutatod a jegybecserélésnél!

3. Mikor tudod beváltani a jegyedet?

A Diákjegybeváltó Pont nyitvatartási ideje: 2022.08.08. (hétfő) 10:00 órától egészen 08.14. (vasárnap) 20:00 óráig végig, non-stop. Ha szerda előtt be szeretnél költözni, beköltöző jegyet kell vásárolnod, melyet itt is megtehetsz: Jegyvásárlás Valamint felhívjuk a figyelmedet, hogy a Fesztivál ideje alatt a Festival Travel Iroda zárva tart, névátírással kapcsolatos ügyintézésre csak a H-hídnál található Diákjegybeváltó Ponton lesz lehetőséged.

FAQ ENG

1. What do you need to bring with you to take over your ticket?

- Your voucher - Your student ID card, or your ID card (in case you have participated before and registered with your ID card). - Your ID card or passport, because there is an addtional check-in system at Sziget Festival. You will only be able to enter Sziget following the check-in process. Please have your ticket and valid ID or passport with you and ready. Without a valid ID or passport, you will not be able to exchange your ticket for a wristband and will not be able to enter Sziget. The check-in process is mandatory for everyone ages 11 and up! ATTENTION! You will only receive your wristband if all of the above is provided, if one or all of the necessary documents are missing you can not receive your wristband!

2. About taking-over your wristband:

You will find the Student Ticket Exchange Point at the H-Bridge. Please approach the H bridge from the southern quay. Opennin Hours of the Student Ticket Exchange Point: We will be open and waiting for you from the 8th of August 10:00 am till the 14th of August 20:00 pm non-stop! If you prefer to avoid standing in the line then don't wait until the 10th of August, visit us earlier, take over your wristband from Monday morning! If you would like to move in earlier than Wednesday, you have to purchase a Moving –in ticket here: Tickets You will be able to receive your wristband only by presenting the required documents! Here we inform you, that the Festival Travel office is closed during the Festival.

Kedves Diákjegyes Barátaink!

Szeretnénk Nektek megköszönni azt a türelmet és támogatást, amit az elmúlt időszakban kaptunk Tőletek.

Most örömmel tudatjuk, hogy elindult a diákjegyek értékesítése is a 2022-es Sziget Fesztiválra!

Reméljük, hogy 2022-ben újra találkozunk a Szabadság Szigetén!

Idén még nagyobbat fog szólni a Sziget, igazi világsztár fellépők és rengeteg program vár, egy héten keresztül!

Egy kis nyári hangulatra vágy? Nézd meg a 2019-es aftermovie-t:


Jegyek

col1 pic

TELJES DIÁKBÉRLET

2022.08.10-2022.08.15.

Elővételes ár: 79.990 Ft

+ Adminisztrációs díj: 3.490 Ft

6 nap megállás nélkül, a legjobb fellépőkkel és programokkal!

Lineup

Lineup Tile Alt

Justin Bieber

Color Splash
Lineup Tile Alt

Calvin Harris

Color Splash
Lineup Tile Alt

Arctic Monkeys

Color Splash
Lineup Tile Alt

Dua Lipa

Color Splash
Lineup Tile Alt

Kings of leon

Color Splash
Lineup Tile Alt

Lewis Capaldi

Color Splash
Lineup Tile Alt

Stromae

Color Splash
Lineup Tile Alt

Bastille

Color Splash
Lineup Tile Alt

Alan Walker

Color Splash

Gyakori kérdések

Mikor lesz 2022-ben a fesztivál?

A Sziget Fesztivál 2022. augusztus 10-15. dátumban kerül megrendezésre.

Kik vehetnek részt a Sziget Diákjegy Programban?

Bárki, aki: - a 2022. augusztus 10-15. között megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválra teljes bérletet kíván váltani - a 11. életévét betölti 2022. augusztus 10-ig (11-14 év között helyszíni szülői felügyelet szükséges) - érvényes, Magyarországon kibocsátott diákigazolvánnyal és/vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkezik - aki már nem diák, de részt vett a 2019-es Sziget Diákjegy Programban - az online jelentkezés során a valóságnak megfelelő, hiánytalan adatokat ad meg, a fizetési feltételeket teljesíti.

Hogyan juthatsz kedvezményes Sziget bérlethez?

1. Csatlakozz egy már létező csapathoz, vagy 2. Hozz létre egy csapatot! ( Ha csak egyedül szeretnél jönni, csatlakozhatsz a Festival Travel csapatához is, a jegyvásárlásnál. ) Csapathoz csatlakozás: Valaki meghívott a csapatába és megosztotta veled a csapat adatait? Akkor a következőt kell tenned: - A csapatnév és csapatkód ismeretében könnyedén tudsz csatlakozni egy csapathoz - Egyszerűen csak kattints a Vásárlás gombra és csatlakozz a kívánt csapatoz, válaszd ki, hogy melyikhez szeretnél és add meg a választott csapat kódját, amit előzőleg a csapat vezetője megosztott veled! Miután sikeresen csatlakoztál, add meg a személyes adataidat és már tudod is fizetni a jegyedet. Minden csatlakozó csapattag garantáltan részesül a kedvezményben! A 2022-es Sziget Fesztiválra kedvezményesen vásárolhatod meg a bérletedet (a készlet erejéig) Figyelem! Ha bejelentkezel egy csoportba, ki tudod töröltetni magad, de ha egyszer töröltetted magad, utána sajnos már nem tudsz újra jelentkezni, tehát csak akkor kérd ezt, ha biztos, hogy nem tudsz jönni Nem lehet csapatot váltani! Egy diákigazolvány-számmal és egy e-mailcímmel csak egyszer lehet jelentkezni! Csapat létrehozása: Csapatvezetőként a kedvezményes bérletáron felül összehozhatsz magadnak egy ingyenes Sziget bérletet is, ehhez idén is csupán 35 olyan haverodra van szükség, akik szintén jönni akarnak! - 15 fő után 1 db Sziget napijegy - 35 fő után 1 db teljes Sziget bérlet - 60 fő után 1 db teljes Sziget bérlet és 1 db VOLT bérlet - 70 fő után 1 db teljes Sziget bérlet, 1 db VOLT bérlet és 1 db Balaton Sound bérlet - 200 fő fölött 100 főnként 3 db Sziget bérlet, 1 db VOLT bérlet és 1 db Balaton Sound bérlet Figyelem: a létrehozható csapatok száma limitált! Mit kell tenned, hogy csapatvezető lehess? - Létre kell hoznod egy csapatot a Vásárlás gombra kattintva. - Ehhez ki kell találnod egy jól hangzó csapatnevet és meg kell adnod néhány adatodat. - Gyűjtened kell a kedvezményesen Sziget-elni vágyó ismerősöket és barátokat a csapatod alá, tájékoztasd őket a csapatnevedről és csapatkódodról, minél jobban hirdeted a csapatodat, annál többet fognak hozzád csatlakozni.

Jelentkezés lépésről lépésre

1. Kattints a Vásárlás gombra! 2. Kattints a megfelelő ikonra aszerint, hogy saját csapatot alakítasz-e, vagy csatlakozol egy már meglévőhöz és add meg a kért adatokat a csapatról. 3. Töltsd ki a személyes adatlapot magadról, majd pipálással fogadd el az Ászf-eket (ha nem találod az iskoládat a rendszerben, nyugodtan jelölje be egy másikat), 4. Kattints újra a Vásárlás gombra és fizesd ki a jegyedet. 5. A sikeres fizetés után emailben küldjük a voucheredet. Kérdés esetén keress minket: info@festivaltravel.hu vagy +36-70 339 6339

7 napos bérletem van 2020-ra, milyen jegyet kapok 2022-ben?

Egy teljes bérletet fogsz kapni a 2022-es Szigetre! Amennyiben feltöltöd a jegyed a fesztivál fiókodba (szigetfesztival.com), egy extra 50 EUR ajándék kreditet kapsz a lojalitásodért, valamint most még egy extra 50 EUR jár kompenzációként, hiszen 2022-ben 6 napos lesz a fesztivál. Az ajándék egyenleged a 2022-es Sziget végéig használhatod fel.

Sziget Diákjegy Program 2022. - ÁSZF

Az Általános Szerződési Feltételekért kérjük, olvasd el figyelmesen a teljes dokumentumot, melyet ide kattintva érhetsz el. A Sziget Fesztivál Adatvédelmi Előírásait és Általános Szerződési Feltételeit itt találod.

Diákjegyes helpdesk

HELPDESK E-mail: info@festivaltravel.hu Telefon: +36 70 339 6339 MEEX KÖZPONTI IRODA: Festival Travel Utazási Iroda Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 48. (Malomudvar) (az iroda a Mango Caféból nyílik!) Nyitva tartás: H-CS: 10:00-16:00