City Takeover

Éljük át a várost együtt!

A City Takeover városi fesztivál célja, hogy Budapest különböző ikonikus helyszíneit ismertethessük meg a nagyközönséggel a legnépszerűbb elektronikus zenei dj-k közreműködésében. Idén nyáron a Sziget fesztivállal, és a legnagyobb magyar bulisorozatokkal közös együttműködésben kezdődő rendezvényünk most ősszel is folytatódik! November 24-25. között a Városligeti Műjég mellett felépített fűtött Party Arénában és a Cinema Hall-ban várunk titeket 2 napos rendezvénysorozatunkra, ahol a Budapest Calling, Cinematiné, Cinema Hall, House Piknik és Truesounds rezidens Dj-i mellett számos izgalmas külföldi fellépővel is készültünk nektek.

City Takeover - November 24-25.

Eseménysorozatunk őszi folytatásán új helyszínen, a Városligeti Műjég mellett felépített fűtött színpadon várunk titeket. A Műjégen 23:30-ig bulizhattok, azonban az este ott még nem ér véget! 22:00 órától még több izgalmas külföldi- és magyar fellépővel folytatódik várunk titeket a Cinema Hall-ban.

Az alábbi linken több fajta jegytípus között válogathattok, ahol mind külön a daytime, mind day&night jegyeink közül is választhattok. Ha nem tudtok dönteni melyik nap tetszik jobban ne csüggedjetek, lehetőségetek lesz a teljes eseménysorozatra való jegy megvásárlására is!

Napi bontás

Péntek - 11.24.

Pénteken a Cinematiné-val és House Piknikkel közös bulin hozzuk el a nyári bulijainkon megszokott forró hangulatot ebbe a hűvös őszi pénteki estébe!

DAYTIME - VÁROSLIGET (16:00-23:30)
Archie Hamilton
Support: House Piknik Dj crew

NIGHT TIME - CINEMA HALL (22:00-6:00)
Ilario Alicante, Yaya, Toman
Support: Cinematiné Dj crew

Szombat - 11.25.

Szombaton a Budapest Calling-al és True Sounds-al együttműködésben vesszük be a Műjeget, további, az itthoni közönség által már jól ismert külföldi fellépőink dj-settjének kiséretében.

DAYTIME - VÁROSLIGET (14:00-23:30)
Miss Monique, Gheist (Live), Peter Makto
Support: Chriss Ronson, Indigo Theory, Erik von Kollar

NIGHT TIME - CINEMA HALL (22:00-6:00)
Matador, 8Kays, Glowal, Peter Makto/Dj Ruby
Support: Justirce, Gregory S, Davko /True Sounds/
                Rich&Hunter /Prime fm/

Korábbi eseményeink

Sziget City Takeover 2023.08.10 - 13.

Idén nyáron a Sziget Fesztivállal közösen egy szívünknek különleges rendezvénysorozatot sikerült létrehoznunk. 3 ikonikus helyszín, 4 nap, 5 külföldi DJ, és 6 szervező kollektíva: ez volt az idei Sziget City Takeover néhány szóban és számban összefoglalva. Az első két bulin a Be Massive & Cinema Hall csapata fogadták a vendégeinket a Halászbástyán, amit a House Piknik bulija folytatott a Városligetben. A hetet pedig a Citymatiné daytime partyja zárta az Eiffel téren.

Kövessétek a közösségi oldalainkat, mert a Sziget City Takeover 2024-ben visszatér!