1916CE27-F55E-4A06-B0AB-36EF5A11D06F Created with sketchtool.

Kedves Síelő Barátunk!

Először is köszönjük a bizalmatokat és a támogatásotokat ebben a nehéz időszakban. Nagyon motiváló látni, hogy ennyien szeretitek a sí és snowboard sportot. Bízunk benne, hogy ez az időszak hamarosan lezárul, és lehetőségünk lesz normálisan működni a következő síszezonban.

Jelenleg azonban az a legfontosabb, hogy mindenki biztonságban és a jogszabályok maximális betartásával élvezhesse a havas lejtőket. Ez nemcsak nekünk, de az eplényi sípálya üzemeltetőinek is kiemelten fontos!

 

A Kormányinfón 2021. január 28-án elhangzottak értelmében, a korábban kihirdetett korlátozások 2021. március 1-ig érvényben maradnak, így a Síaréna Kft. és a Festival Travel azt a döntést hozta meg, hogy az általunk elképzelt, jogszabályoknak megfelelő egyéni sport aktivitásokat csak limitált formában tartjuk meg, a Festival Travel zenei szolgáltatást nem végez, ezért a következő lehetőségeket kínáljuk fel a Nektek:

1. A kedvezményes síjegyeket-és bérleteket felhasználhatjátok a megadott időpontban síelés, snowboardozás céljából – ebben az esetben nem kell tennetek semmit, csupán a megvásárolt szolgáltatást beváltani a Síarénában 2021.02.02.-02.07. közötti időszakban

2. Azon kedves Vendégeinknek, akik nem kívánják a megvásárolt síjegyeket- és bérleteket a megadott héten igénybe venni (2021.02.02.-02.07.), Nekik az elfogadott ÁSZF szerint van lehetőségük a visszamondásra:

a. a síjegyek- és bérletek árának 25%-át közvetlenül visszatérítjük Nektek a lemondásától számított 60 napon belül, míg a fennmaradó összeg visszatérítésére az eredeti érvényességi időtartamra szóló síjegy vagy síbérlet voucher formájában kerül sor

b. az ÁSZF rendelkezésein túl a síbérlet voucher érvényességét 2022.03.31-ig meghosszabbítjuk

Ebben az esetben sem kell tennetek semmit, mert a folyamat automatikus, minden információ rendelkezésre áll Nálunk a visszatérítéshez.

3. További lehetőségként, azon kedves Vendégeinknek, akik nem kívánják a megvásárolt síjegyeket- és bérleteket a megadott héten igénybe venni (2021.02.02.-02.07.), és eplényi sí vouchert sem kérnek, azoknak lehetőséget biztosítunk, hogy a teljes részvételi díjukat (a befizetett jegy árának 100%-át) VOUCHER FORMÁJÁBAN felhasználhatják 2022.12.31-ig a Festival Travel International Kft. által szervezett utazási csomagokra.

Portfóliónk a www.festivaltravel.hu oldalon folyamatosan frissül 2021. 02. 15-től. (például Snowattack, Beachattack, No Signal).

Ezen döntésüket kérjük, írásban igazoljátok vissza az info@festivaltravel.hu email címre legkésőbb 2021.02.07-én 20.00 óráig, mert ezt követően mindenki, aki nem vette igénybe az 1. és 3. pont szerinti szolgáltatást a 2. pont szerinti visszatérítést kapja.

 

3. Egyéb szolgáltatások (utazás, biztosítás, oktatás, bérlés, transzfer, cuccmegőrző)

a. A megvásárolt egyéb szolgáltatásokat azoknak, akik nem kívánják igénybe venni a megadott héten (2021.02.02.-02.07.), azoknak az ÁSZF szerint automatikusan visszatérítjük.

b. Azokkal, akik szállást foglaltak rajtunk keresztül, külön felvesszük a kapcsolatot.

A Kormányinfó alapján az egyéni szabadtéri sportok gyakorlása továbbra is engedélyezett, tehát Eplényben minden nap 09.00-19.00 között a síelés és snowboardozás, valamint az egyéni téli sportolásra lehetőség kínálkozik, amihez Big Air Bag-et biztosítunk.

 

EGYÉB FONTOS SZABÁLYOK:

• A kijárási tilalom életben maradt, így mindenkinek, akinek nincs külön engedélye, este 20.00-ig vissza kell érnie lakhelyére.
• A szálláshelyeken kizárólag üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal lehet tartózkodni. Ennek igazolása a szállások felé minden szállásfoglaló Vendég egyéni felelőssége.
• A vendéglátó helyiségek 05.00-19.00 között tarthatnak nyitva, kizárólag elviteles fogyasztásra.

Külön kiemelve, továbbra is TILOS aktivitások:

• Csoportosulás
• Tömeges szórakozás
• A helyi kiszolgáló egységektől vásárolt étel és ital helyben fogyasztása (a parkolóban, a kocsiban lehet ezeket elfogyasztani)

Amikre hatványozottan felhívjuk a figyelmeteket:

• Az egész Síaréna területén kötelező a maszk vagy csősál viselete!
• Az egész Síaréna területén kötelező a 1,5 méter távolságot megtartani!
• Csak egészségesen látogassatok el hozzánk. Ha valamilyen légúti tünetetek van (köhögés, orrfolyás, nehézlégzés), nem éreztek szagokat, ízeket, esetleg lázatok, vagy hőemelkedésetek van, kérjük, maradjatok otthon és az előírások szerint keressétek fel a háziorvosotokat.

A szabályok megszegőit a Síaréna Kft. kollégáinak joguk van kizárni az Intersport Síaréna területéről és a szolgáltatásokat megtagadhatják.

Kérünk Benneteket, hogy legyetek tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre, működjetek együtt és tartások be a szabályokat!

 

Vigyázzunk egymásra! Egészség!

 

Üdvözlettel,

Balogh Balázs ügyvezető és a Festival Travel csapata