STANDARD SZÁLLÁS NAPPALI BEACHATTACK KARSZALAGGAL

Standard kategóriájú szállás, a tengerparti Novalja városában. A szállást neked ajánljuk, ha költséghatékonyan szeretnél részt venni az év party nyaralásán! 

Az árak tartalmazzák a szállást és a Beachattack karszalagot, amely a nappali programokon való részvételre jogosít fel.

Ha nem szeretnéd kihagyni a felejthetetlen éjszakai bulikat, akkor foglald le extra szolgáltatásként megvásárolható PARTY UPGRADET.

VÁLASZTHATÓ APARTMANOK

TOVÁBBI INFÓK

ELHELYEZKEDÉS

Az apartmanok elszórtan helyezkednek el Novalja városában, azonban mindegyik szállás pár perc sétára található a tengerparttól.

FELSZERELTSÉG

A szállások ingyenes parkolási lehetőséggel, légkondicionált apartmanokkal, valamint ingyenes wifi-vel várják vendégeiket. Az apartmanok standard kategóriájú berendezéssel rendelkeznek.

SZOBÁK

Minden apartman egyedi felszereltséggel és berendezéssel rendelkezik.

Foglalható apartmanok:

No name apartman 3,4,5,6 vagy 7 fő számára. Azt, hogy csapatoddal pontosan melyik apartmanban kerülsz elhelyezésre a későbbiekben tesszük közzé.

HELYSZÍNEN FIZETENDŐ

A szálláson kaució fizetése szükséges, mely a szoba sértetlen átadása esetén visszajár. A kaució mértéke 50 €/ágy, a franciaágy és kanapéágy is 2-2 ágynak számít. Készpénzben és bankkártyával is fizethető (feloldás ideje 30-40 nap). A szoba átvételének feltétele a teljes kaució összegének kiegyenlítése. 

A szálláshoz foglalj Party upgradet, mellyel részt vehetsz a felejthetetlen All you can drink Boat party-n, valamint korlátlan belépést biztosítunk Zrce beach három klubbjába: Papaya, Aquarius és Nomad. A Party upgradet a foglalási folyamat során az extra szolgáltatások között tudod hozzáadni foglalásodhoz!

A képek minden esetben illusztrációk!