MEDENCÉS SZÁLLÁS NAPPALI BEACHATTACK KARSZALAGGAL

Az árak tartalmazzák a szállást és a Beachattack karszalagot, amely a nappali programokon való részvételre jogosít fel.

Ha nem szeretnéd kihagyni a felejthetetlen éjszakai bulikat, akkor foglald le extra szolgáltatásként megvásárolható PARTY UPGRADET.

VÁLASZTHATÓ APARTMANOK

TOVÁBBI INFÓ

ELHELYEZKEDÉS

Az apartmanok elszórtan helyezkednek el Novalja városában, azonban minden szállás pár perces sétára található a tengerparttól. 

FELSZERELTSÉG

A szállások kültéri medencével, ingyenes parkolási lehetőséggel, valamint ingyenes wifi-vel várják vendégeiket. Az apartmanok mindegyike igényes berendezéssel és légkondiciónálóval rendelkezik.

SZOBÁK

Minden apartman egyedi felszereltséggel és berendezéssel rendelkezik. Az egyes szobatípusokról részletes leírást a foglalási folyamat során találsz!

Foglalható apartmanok:

Bellavista3 apartman  - 2, 4 és 6 fős apartmanok: ingyenes wifi és ágyneműhuzat biztosított, a szoba légkondicióval felszerelt

Villa Royal apartman  - 2 fős szoba és 4 fős apartmanok: ingyenes wifi és ágyneműhuzat biztosított, a szoba légkondicióval felszerelt

Vegas apartmanok - 2, 3, 4 és 5 fős apartmanok: ingyenes wifi és ágyneműhuzat biztosított, a szoba légkondicióval felszerelt

Lucija apartmanok - 4, 6, és 8 fős apartmanok: ingyenes wifi és ágyneműhuzat biztosított, a szoba légkondicióval felszerelt

HELYSZÍNEN FIZETENDŐ

A szálláson kaució fizetése szükséges, mely a szoba sértetlen átadása esetén visszajár. A kaució mértéke 100 €/ágy, a franciaágy és kanapéágy is 2-2 ágynak számít. Készpénzben és bankkártyával is fizethető (feloldás ideje 30-40 nap). Aszoba átvételének feltétele a teljes kaució összegének kiegyenlítése. 

A szálláshoz foglalj Party upgradet, mellyel részt vehetsz a felejthetetlen All you can drink Boat party-n, valamint korlátlan belépést biztosítunk Zrce beach három klubbjába: Papaya, Aquarius és Nomad. A Party upgradet a foglalási folyamat során az extra szolgáltatások között tudod hozzáadni foglalásodhoz!

A képek minden esetben illusztrációk!